Chiro Lozen
Spelen | Lachen | Leren

Inschrijving: Bivak


Inschrijven en betalen voor: 1 juli

Het chirojaar is jammer genoeg bijna afgelopen. Tijd om te beginnen denken aan de climax van onze chirojaar, namelijk het BIVAK. We mogen gerust spreken van een overweldigend chirojaar met veel nieuwe leden en talrijke zondagen. Wij hopen dat jullie al een prachtig chirojaar hebben gehad en staan te popelen om mee te gaan op BIVAK.

De leidingsploeg zal de -12 leden verwelkomen op de bivakplaats zelf. We verwachten jullie op 12 juli om 15u00 aan de chirolokalen in Overpelt centrum (Ravotterkestraat 4, 3900 Pelt). Gelieve dit tijdstip te respecteren en niet vroeger te komen. De +12 leden worden om 13u30 verwacht aan het kerkplein in lozen. Van hieruit vertrekken zij met de fiets naar de bivakplaats. Zorg dat je fiets in orde is!

Tijdens het ophaalmoment kunnen de buikjes gevuld worden met een heerlijke selectie van verschillende soorten pasta (inc. een vegetarische). Geniet onbeperkt van onze smakelijke pasta's, die ŕ volonté gegeten kunnen worden. De prijs voor een volwassene is €10 en voor een kind €7, dit kan gestort worden op volgend rekeningnummer BE40 0689 0087 1763. Kom langs en laat je verwennen met een overvloed aan pasta!

Prijs: 145 euro per kind
Te storten op: BE40 0689 0087 1763
Met als mededeling: bivak "naam en achternaam van uw kind"

Inschrijving kamp

Inschrijving Pasta-avond laatste dag